Nr 5. Weiwuweg, Economische de Ontwikkelingsstreek van ShuangFeng, Hefei, CHINA
Van goede kwaliteit poeder Verpakkende Machine voor verkoop
Wij zijn tevreden met de de verpakkingsmachine van het waspoeder van Iapack, betrouwbare leverancier!

—— Mohd Smadi

De goede machine van de rijstverpakking.

—— Peter Jimenez

Wij hebben de de verpakkingsmachine van het kruidsachet nu bijna 6 jaar, zeer goed nog werkt de machine!

—— Ing. Karim Faraj

De goede de naverkoopdienst van de Iapacklevering, zijn wij gelukkig met hen.

—— HUSSEIN

Wij ontvangen enkel de zo goede machine van de nootverpakking, tot dusver.

—— Andrei

De machine past volkomen aan.

—— Anastasia

Ik ben tevreden niet alleen met de machine die ik, maar ook met de professionele suggesties heb ontvangen die zij hebben aangeboden.

—— Cindy

De verpakkingsoplossing is voorbij mijn verwachting.

—— Katherine

Gekwalificeerde machine, & aanzienlijke deskundigen daar.

—— Kermit

Hebben uw m/c Ce-certificaat

—— MR.HERMANN OSWALD

Het beeld van het product was mooi, hoe over de kwaliteit

—— Michael

HEBT U VERTEGENWOORDIGER IN TURKIJE?

—— DR.BESIM SEREF

Goedemorgen, zoek ik een Klepzak voorspel het vullen machine met Mettler Gewichtscontrole

—— Pankaj Jain

Ik wil een telefoonaantal verbinden ik wil machine Één van de beste mededeling Emil Hebrew kopen of whatssap 00212610309391

—— Makhlouki

Ik ben online Chatten Nu

ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
ZhongLi  Packaging Machinery Co.,Ltd. ZhongLi  Packaging Machinery Co.,Ltd. ZhongLi  Packaging Machinery Co.,Ltd. ZhongLi  Packaging Machinery Co.,Ltd. ZhongLi  Packaging Machinery Co.,Ltd.
Factory foto 's Factory foto 's Factory foto 's Factory foto 's Factory foto 's

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : IAPACK
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 40% - 50%

De dienst

 

Kiezen van de juiste verpakkend materiaalpartner kan zo gemakkelijk zijn zoals wanneer u ZhongLi Machinery Company roept!
Ontdek een gespecialiseerde benadering van enige bron verpakkingsoplossingen met van onze uitgebreide de industrieervaring. Wij kunnen u in alle stadia van uw levenscyclus van de verpakkingsmachine begeleiden. Het volgende illustreert ons de dienstproces:

1- Verpakkingsverkoop en het Raadplegen
Het kiezen van het juiste product om aan uw bedrijfsvereisten te voldoen kan het verschil tussen succes en mislukking vaak betekenen. Kies waarom zo ZhongLi-bedrijf?
Onze goed geïnformeerde ingenieur en verkoop hebben jaar 5-20 ervaring in de zaken. Zij hebben gewerkt aan een brede serie van projecten, die zich van de eenvoudige verbeteringen van het verpakkingsmateriaal met beperkte begrotingen, al manier tot ingewikkelde multi-million dollarfaciliteiten uitstrekken. Geen kwestie hoe klein of groot uw project van het verpakkingsmateriaal, Zhongtai de kennis en de ervaring kan verstrekken om een succesvolle materiaalplaatsing te verzekeren.

2- De Dienst van de verpakkende Machineinstallatie
De installatiediensten zijn beschikbaar met alle nieuwe machineaankopen. Zij zullen de technische bekwaamheid voor een vlotte overgang verstrekken en zullen de video van het installeren, het zuiveren, verrichting van de machine steunen, zal het op u wijzen hoe te om deze machine te gebruiken.

3- De verpakkende Machine Opleidende Dienst
Krijg de meesten efficiënt van uw oplossingsinvestering veilig en. Leid uw personeel op om uw verpakkend materiaalsystemen behoorlijk te gebruiken. ZhongLi biedt klant opleiding aan, onderwijzend hoe te en gebruik het meest efficiënt veilig de systemen evenals hoe te om optimale operationele productiviteit te handhaven.

 

4- Na de Verkoopdienst


Preventative Onderhoud
Wij weten dat onze klanten de verzekering nodig hebben hun verrichtingen van de verpakkingsproductie kunnen worden afgehangen van! Daarom hebben wij een specifieke de dienstafdeling. ZhongLi voelt zeer sterk over het belang om onze klanten en productoplossingen te steunen die wij hebben verstrekt. Bijgevolg bieden wij uitvoerige onderhoudsopties aan die worden ontworpen om materiaalkwesties te verhinderen alvorens zij problemen worden. Als oude gezegdestaten, is een ons van preventie een pond behandeling waard!

De Dienst van de noodsituatiereparatie
Roep en ons gelieve het volgende met de elektronische post te versturen: NAME/MODEL/het SERIENUMMER van de Machine en het detail vergissen zich bericht van machine. Volgens de informatie u aanbood, zal de de de Dienstingenieur of handhaver u vertellen hoe te om het op te lossen.

De montagedelen veranderen de dienst
Zodra wij de problemen van uw machine ontvingen, zullen wij u de montagedelen aanbieden u, en door de telefoon of e-mail op u moest wijzen hoe te om het te veranderen.
Volgens de het laden norm van de montagedelen, zullen wij vrij laden of zullen slechts de materiële kosten van de montagedelen laden.
En de veranderde gebroken delen zullen behoren tot ons bedrijf en het gelieve terug te sturen in 10 dagen als wij vragen.

De dienst van de terugkeerreparatie
Wij zullen de producten herstellen die naar ons terug verzenden en het spoedig terug naar klant verzenden. Dit zal vrij zijn of zal wat noodzakelijke kosten laden.

De Dienst van de verpakkende Machineverbetering
de bevordering van uw bestaande verpakkende machines kan een zeer rendabel alternatief zijn aan het vervangen van sommige eenheden of systemen. Laat het goed geïnformeerde personeel van het Verpakkende Materiaal van ZhongLi de haalbaarheid en de voordelen evalueren om uw huidig verpakkend materiaal te bevorderen. Wij kunnen een breed assortiment van materiaalverbeteringen aanbieden om de prestaties te verbeteren en het nuttige leven van uw verpakkende machines te verlengen.

Regelmatige telefoon of e-maildienst
Na het gebruiken van onze producten zes maanden, onze van de de dienstingenieur of handhaver afhalen u en om te weten hoe de machine werkt en hoe de montagedelen steunt. De adviezen en de suggesties van klanten zullen verslag zijn.

De huis-aan-huisdienst
Wij verlenen persoonlijk ook de dienst. Zodra wij de informatie van de klant persoonlijk van de reparatiedienst ontvingen, zullen wij de de de Dienstingenieur of handhaver aan u schikken.

 

Contactgegevens
ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Cindy

Tel.: 86-551- 65636250

Fax: 86-551- 65636250-808

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)